Zangweek

20 t/m 27 augustus 2021

viewmetgitaar

Op vrijdagmiddag 20 augustus kom je aan en krijg je de gelegenheid om bij te komen van je reis, de kamer of tent te betrekken, andere cursisten te ontmoeten en de omgeving in je op te nemen.

Zaterdagochtend begint de intensieve zangweek. We werken in een ochtendsessie en in een middagsessie. Elke ochtend na het ontbijt doen we een gezamenlijke warming up. We werken zowel in groepsverband als persoonlijk.
Je krijgt afwisselend les van Monique en Petra. Deze cursus gaan we dieper in op stem- en ademtechniek, naast het werken aan interpretatie en presentatie van je solostuk. Zoek een goed stuk uit, dat je al redelijk goed kent, waar je persoonlijk iets mee hebt, zodat het goed materiaal is om mee te werken. Wanneer de de tekst en melodie al goed kent, kun je meer openstaan voor aanwijzingen van de docenten. Wanneer je geen bladmuziek of akkoordenschema’s kunt vinden, dan helpen we je daar mee.

Er is genoeg vrije tijd om andere dingen te doen. De hele dinsdag ben je vrij, kun je ervoor kiezen zelfstandig aan je stuk te werken, of het Dalí museum in Figueras te bezoeken, te wandelen in de bergen, naar Barcelona af te reizen voor de bezichtiging van de Sagrada Familia of het strand in Barceloneta.

Op donderdagavond treden we op in een setting waarbij de leerlingen van de andere cursussen zichzelf ook presenteren. Op vrijdagochtend vroeg vertrek je weer, om plaats te maken voor de volgende groep.

Kosten: € 275,- voor de zangcursus (inclusief 21% BTW). De accomodatie betaal je ter plekke, zie de website van LaMiana voor meer informatie.