SongTravelling

Een vocale ontdekkingsreis in de Spaanse Pyreneeën van 20 t/m 27 augustus 2021

Ontdek je eigen stem tijdens een ontspannen zangweek midden in de natuur, onder leiding van Petra Appelman en Monique de Adelhart Toorop.

Maak je stem en lichaam los met een weidse blik in de ochtendzon, met meerstemmige zang. In de flow van genieten, onderzoeken, lekker zingen leer je je focus te richten op je stem. Er is volop ruimte voor het zingen van solo’s, welke stijl dan ook.

We houden rekening met de grilligheid van het coronavirus. Het is heel goed mogelijk, dat er daardoor een beperkt aantal cursisten toelaatbaar is. We zullen een selectie maken op volgorde van binnenkomst. De rest komt op een wachtlijst. We houden ook rekening met plotselinge annuleringen, wanneer het gaat om gevallen in verband met het virus. Alles flex!

One Comment

Leave a Reply